01

O nama


BOCCO d.o.o. je sinonim za vrhunsku kafu, uspjeh, najviši kvalitet proizvoda, moderno poslovanje i servisiranje svih kafe aparata.

Svakodnevno nam brojni potrošači naših proizvoda, ukazuju povjerenje jer s punom odgovornošću gradimo 100 %-nu sigurnost naših proizvoda.

Sa strašću osluškujemo želje i potrebe naših korisnika prenoseći ih u izvrsnost naših brendova i usluga. Zadovoljstvo kupaca i potrošača naša je zajednička svakodnevna misija.

Cilj nam je postaviti nove standarde u selekciji i distribuciji kafe, kafe aparata i drugih proizvoda.

Uz česte promjene na tržištu postaje sve teže održati konstantnu i kvalitetnu ponudu te time zadržati povjerenje krajnjih mušterija. Naša vizija je postati vaš dugogodišnji partner koji će uvijek biti tu da vam pomogne u održanju kvalitetne ponude.

Mi smatramo kao našu obavezu i zadovoljstvo da svoje potrošače konstantno upoznajemo sa novim proizvodima, novim ukusima, ali i da ih motivišemo na usvajanje novih navika.

Entuzijazam, posvećenost i ljubav prema kafi, nam ne dopuštaju da u svom asortimanu ponudimo proizvode loše kvalitete i time ugrozimo vašu i našu reputaciju.