01

Servis kafe aparata


Kafe aparati su skupa oprema koja zahtijeva aktivno i redovito održavanje. Neodržavan kafe aparat neće obaviti svoje optimalne funkcije, te će prouzrokovati veće troškove i proizvoditi loše kafe.

Svakodnevnom kontrolom o ispravnosti i čistoći kafe aparata uštedićete vrijeme i novac u budućnosti. Mi posjedujemo cijeli niz profesionalnih sistema i proizvoda za čišćenje kafe aparata, kako iz našeg asortimana tako i kafe aparata ostalih proizvođača.

Preporučujemo da se kafe aparati servisiraju svakih 6 mjeseci, kako bi se produžio njihov vijek trajanja. Zahvaljujući našem iskustvu prepoznajemo važnost i sigurnost održavanja kafe aparata, pa vam upravo iz tog razloga nudimo profesionalni pristup u održavanju i snabdjevanju sa rezervnim dijelovima za kafe aparate.

Također smo se specijalizirali za filtere za vodu ( ili CTUs - Kalcij jedinica za obradu ), koji su neophodni da štite unutrašnje dijelove vašeg aparata za kafu od nakupljanja kamenca. Vodene filtere treba zamijeniti jednom godišnje. Iznimke se mogu desiti u situaciji gdje se mali filter mora koristiti zbog prostornih ograničenja. U tim slučajevima je potrebno filter češće mijenjati.

Naši prioriteti su usluga i zadovoljstvo kupca. Uvijek smo spremni pomoći i odgovoriti na sva vaša pitanja!

Možete kontaktirati našu uslugu i odjel rezervnih dijelova pozivom na brojeve:
Telefon: +387 37 220 524
Mobitel: +387 61 443 872
Tokom uobičajenog radnog vremena 08:00 - 16:00 ili e - mailom: office@bocco.ba